Junior Project Manager

Werktuigbouwkunde BSc / MSc

Ben je bijna afgestudeerd?

Heb jij een BSc / MSc op het gebied van werktuigbouwkunde of vergelijkbaar? Wil jij grote uitdagingen aangaan? Dan hebben wij jou nodig!

Wij leveren machines op maat die gebruikt worden voor het voorbereiden en installeren van offshore windmolenparken, het verwerken van zware bulkmaterialen en wij leveren turn-key beton- en asfaltcentrales op maat.

Over de baan

Je neemt het voortouw in het aansturen van multidisciplinaire projecten, van conceptfase tot inbedrijfstelling. Jouw belangrijkste zorg is om ervoor te zorgen dat een project op tijd, binnen budget en conform specificaties wordt opgeleverd.

De dagelijkse taken van een projectmanager omvatten het beheren van budgetten, het bijhouden van planningen en urenstaten, het up-to-date houden van de klant, het uitbesteden van de fabricage van componenten, het inkopen van componenten, het begeleiden van servicetechnici en het opgeleverde werk controleren met bezoeken aan de bouwplaats.

Kortom, jouw belangrijkste zorg is het ontzorgen van de klant!

Kwalificaties
MSc of BSc in werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
Initiatiefrijk
Je werkt goed onder druk.

Over TME

Wij bieden een werkomgeving die groei en zelfstandigheid aanmoedigt en vooral de mogelijkheid biedt om geweldige machines te ontwikkelen en bouwen!

TME is een familiebedrijf met een vriendelijke en informele bedrijfscultuur. We koesteren talent en stimuleren groei.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op:

TME BV
Trawlerweg 9
8042 PZ Zwolle
info@tme.nl
+31 38 203 10 11

Ilke Tollenaar
i.tollenaar@tme.nl