Junior / Senior Software Programmeur

Informatica (of een vergelijkbaar technisch vakgebied) BSc / MSc

Heb je een BSc of MSc in Informatica?

Of gelijkwaardige praktische programmeerervaring? Ben jij bekend met objectgeoriënteerde programmeertalen? Dan hebben we jou nodig!

Wij leveren machines op maat die gebruikt worden voor het voorbereiden in installeren van offshore windmolenparken, het verwerken van zware bulkmaterialen en wij leveren turn-key beton- en asfaltcentrales op maat. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door ERP-software (Enterprise Resource Planning) welke aangepast moet worden aan de continue verbetering van onze diensten, productkwaliteit en bedrijfsprocessen. We zijn op zoek naar een ervaren programmeur die onze zelf ontwikkelde ERP-software kan aanpassen aan ons continue verbeteringsproces. Ben jij die ervaren programmeur die deze uitdaging wil aangaan?

Over het werk

Het is jouw taak om onze ERP-software (Enterprise Resource Planning) te upgraden en optimaliseren. Onze ERP-software ondersteunt al onze bedrijfsprocessen. Jouw werk vormt daarom de kern van alles wat we bij TME creëren. Het is jouw taak om de functionaliteiten die je collega’s nodig hebben te begrijpen en te vertalen naar goed gestructureerde modulaire code die herbruikbaar en uitbreidbaar is met een gebruiksvriendelijke interface.

Kwalificaties

  • BSc of MSc in Informatica of een vergelijkbaar technisch vakgebied.
  • Bekwaam in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke grafische interfaces.
  • Ervaring met databasebeheersystemen
  • Ervaring met object georiënteerd programmeren (Java, C ++, Python, Lua …)

Over TME

We bieden een werkomgeving die groei en zelfstandigheid aanmoedigt en vooral de mogelijkheid biedt om geweldige software te ontwikkelen die de kern vormt van alles wat we bij TME creëren.

TME is een familiebedrijf met een informele en vriendelijke bedrijfscultuur. We koesteren talent en ondersteunen groei.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op:

TME BV
Trawlerweg 9
8042 PZ Zwolle
info@tme.nl
+31 38 203 10 11

Ilke Tollenaar
i.tollenaar@tme.nl