Junior Verkoop Talent (internationaal)

Heb jij een commerciële opleiding (bijna) afgerond?

Heb je affiniteit met de techniek? Kun je goed met internationale bedrijven communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij leveren machines op maat die gebruikt worden voor het voorbereiden en installeren van offshore windmolenparken, het verwerken van zware bulkmaterialen en wij leveren turn-key beton- en asfaltcentrales op maat.

Naast onze machines op maat hebben wij een product ontwikkelt voor de offshore industrie waarmee wij wereldwijd marktleider willen worden. Het gaat om afdeksystemen die gebruikt worden om de fundaties van windturbines te beschermen tijdens kabel installatie werkzaamheden, voordat de windturbine geplaatst zal worden.

Over het werk

Het is jouw taak om onze markt en internationale klantenkring te vergroten.  Hiervoor moeten de ontwikkelingen van de offshore windparken gevolgd worden. Je moet achterhalen wie de eigenaren van de windparken zijn en welke aannemers zij inschakelen voor de bouw ervan. Er moet contact gelegd worden met alle betrokken partijen totdat bekend is wie verantwoordelijk is voor de inkoop van de afdeksystemen. Je zorgt dat offerte aanvragen op tijd worden ingediend en worden opgevolgd. Je staat op beurzen, levert content voor de website en pakt alle overige relevante werkzaamheden op die ons op weg helpen om wereldwijd marktleider te worden.

Kwalificaties

  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • BSc in commercieel (technische) richting
  • Affiniteit met techniek
  • Doortastend

Over TME

TME is een familiebedrijf met een vriendelijke en informele bedrijfscultuur. We koesteren talent en stimuleren groei.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op:

TME BV
Trawlerweg 9
8042 PZ Zwolle
info@tme.nl
+31 38 203 10 11

Ilke Tollenaar
i.tollenaar@tme.nl