Logistiek medewerker

Werktuigbouwkunde (of vergelijkbare richting) MBO
Logistiek medewerker MBO

Heb je liever geen kantoorbaan? Ben je op zoek naar afwisselend werk waar elke dag anders is? Ben je accuraat, betrokken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
TME is een ervaren bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerp en de realisatie van zware werktuigen voor de installatie van offshore windparken, heavy-duty installaties voor het verwerken van bulkmaterialen en complete beton- en asfaltcentrales.
Wij leveren al jarenlang betrouwbare en praktische oplossingen. Daarom is de variëteit aan opdrachten die we aannemen uitdagend, interessant en divers. Door de grote vraag naar onze machines en werktuigen komen we mankracht te kort en hebben wij ondersteuning nodig bij het beheren van ons magazijn en het onderhouden van ons terrein.

 

Functie omschrijving:

Jouw taak is het nauwkeurig controleren van binnen gekomen goederen. Je vergelijkt de goederen met de inkoopbon en overlegt indien noodzakelijk met de project verantwoordelijken.  De binnengekomen goederen worden gelabeld met de inkoop- en projectgegevens en op de juiste plek opgeborgen.
Jij ondersteunt de project managers door het verzendklaar maken van alle onderdelen en door het verrichten van montage werkzaamheden. En je ondersteunt onze buitendienst door alle materialen die ze nodig hebben voor te bereiden in overleg met onze hoofd buitendienst.
Daarnaast lever je ook een belangrijke bijdrage aan een opgeruimd, goed onderhouden en veilig terrein. Je stelt je op als een “goed huisvader”, benoemt mogelijke verbeteringen en helpt mee in het handhaven van de veiligheidsregels op het terrein.
Je bent een belangrijke steunpilaar voor onze project managers en buitendienst, en levert een waardevolle bijdrage in het succesvol en tijdig realiseren van projecten. Daarnaast maak je ons allemaal trots doordat het terrein er piekfijn in orde uitziet!

 

Functie eisen:

  • Je bent accuraat en precies.
  • Je bent betrokken en hebt een  groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent fit.
  • Heftruckcertificaat (geen vereiste, wel een pre).

 

Wat kunnen wij bieden:

Een vaste aanstelling met goede arbeidsvoorwaarden binnen een familiebedrijf met een prettige werksfeer en doorgroeimogelijkheden.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op:

TME BV
Trawlerweg 9
8042 PZ Zwolle
info@tme.nl
+31 38 203 10 11

Ilke Tollenaar
i.tollenaar@tme.nl
+31 6 100 30 410