Junior Project Manager

Ben je bijna afgestudeerd? Heb jij een BSc / MSc op het gebied van werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar? Wil jij grote uitdagingen aangaan? Dan hebben wij jou nodig!

Vacature

Over TME
Wij leveren machines op maat die gebruikt worden voor het voorbereiden en installeren van offshore windmolenparken en het verwerken van zware bulkmaterialen.

Over het werk
Je neemt het voortouw in het aansturen van multidisciplinaire projecten, van conceptfase tot inbedrijfstelling. Jouw belangrijkste zorg is om ervoor te zorgen dat een project op tijd, binnen budget en conform specificaties wordt opgeleverd.

De dagelijkse taken van een projectmanager omvatten het beheren van budgetten, het bijhouden van planningen en urenstaten, het up-to-date houden van de klant, het uitbesteden van de fabricage van componenten, het inkopen van componenten, het begeleiden van servicetechnici en het opgeleverde werk controleren met bezoeken aan de bouwplaats.

Kortom, jouw belangrijkste zorg is het ontzorgen van de klant!

Je begint als junior project manager met ondersteunende taken voor onze grotere projecten. Als dat goed gaat pak je kleine projecten zelfstandig op. De grootte van de projecten bouwen we geleidelijk op afhankelijk van hoe snel jij je het werk eigen maakt.

  • Kwalificaties
    MSc of BSc in werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, autotechniek of vergelijkbaar
  • Initiatiefrijk
  • Stressbestendig

Over TME
Wij bieden een werkomgeving die groei en zelfstandigheid aanmoedigt en vooral de mogelijkheid biedt om geweldige machines te bouwen!

TME is een familiebedrijf met een vriendelijke en informele bedrijfscultuur. We koesteren talent en stimuleren groei

TME BV
Trawlerweg 9
8042 PZ Zwolle